Родилка почина в кърджалийската болница.Родилка на 33 години е починала в

...
Родилка почина в кърджалийската болница.Родилка на 33 години е починала в
Коментари Харесай

Родилка почина в кърджалийската болница


Родилка умря в кърджалийската болница.

Родилка на 33 години е починала  в кърджалийската болница тази заран, откакто е била призната в 5:00 часа сутринта в  тежко положение.

Това показват от пресцентъра на МБАЛ „ Д-р Ат. Дафовски “. Оттам допълват, че дамата е била в  септичен потрес, със затруднено дишане, ускорена сърдечна активност и висока температура.

Събраният незабавен екип, решил да направи секцио, открил, че  плодът е мъртъв.  Непосредствено след секциото дамата е преведена в отделението по анестезиология и интензивно лекуване, където не престават реанимационните действия, само че макар извършеното интензивно лекуване и непрекъснато мониториране, пациентката е умряла в 9:40 часа.

По случая се  извършва вътрешна инспекция.  Предстои да бъде направена  патологоанатомична аутопсия . Ръководството на болничното заведение е уведомило Регионалната здравна ревизия, Министерство на здравеопазването и Изпълнителна организация „ Медицински контрол “. От МБАЛ “Д-р Атанас Дафовски “АД изказват  съболезнования на фамилията и околните за тежката загуба.

Изпълнителна организация „ Медицински контрол “ (ИАМН) е започнала  изключителна инспекция  на и на Центъра за незабавна здравна помощ (ЦСМП), оповестиха от пресцентъра на изпълнителната организация.
Източник: flashnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР